TO JE PODNASLOV

Preverite ta oddelek

Dandanes nas življenje sili, da se nenehno mudimo. Ne najdemo načina in časa, da bi se prehranjevali bolj zdravo ali, tudi če se trudimo jesti bolj zdravo, je večina današnje zelenjave in sadja polna pesticidov in brez osnovnih hranilnih vrednosti. Ker so vzgojeni na vodi, imajo 5 krat manj mikrohranil. Toda ti časi so mimo. Pri tem vam lahko pomagamo. Naši rastlinjaki so narejeni tako, da se prilegajo vsakemu vrtu. Zaradi svojih oblik in materialov, ki jih uporabljamo, se odlično prilegajo tudi v zimskem času, tako da lahko zelenjavo in sadje gojite tudi v mrzlih zimskih dneh. Naša močna struktura in polikarbonatna ali steklena prevleka bosta zadržali sneg, dež in veter. Tako vam tudi v zimskih dneh ni treba skrbeti za svoje zdravje.

① Naročilo

Naročanje v naši trgovini je res enostavno. Udobno se namestite na svoj kavč, globoko vdihnete in izberete želeni izdelek. Ob izdihu bo vaš izdelek že na poti do vas.

② Dostava

Hitra in varna dostava neposredno do vaših vrat ali vašega dvorišča, ne da bi morali obiskati trgovino. Vaša naloga je samo uživati v procesu.

③ Uživajte

In kmalu boste lahko uporabljali želeni izdelek s 14-dnevnim povračilom BREZ TVEGANJA, popolno podporo in pomočjo.